Tarte tartin van peer met chocolade en honingroom

  • Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram suiker
6 Peren
Bladerdeeg
Zure room
Honing
Bittere chocolade
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Carameliseer de suiker op laag vuur in een koekenpan en schil de peren. Leg de peren in partjes op het laagje suiker (dat lichtbruin van kleur moet zijn). Rol het bladerdeeg uit tot een dunne lap van 0,5 cm. Leg deze over de peren. Doe het geheel 20 minuten in de oven op 180 graden. Serveer de tarte tartin lauw. Mix de zure room luchtig met honing en smelt de chocolade half-half met slagroom tot een lauwe saus, serveer het bij de taart.

Bron

Wie is de chef

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten