1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Tarte tartin van peer met chocolade en honingroom

Tarte tartin van peer met chocolade en honingroom

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-03-2009

Ingrediënten 4 personen


100 gram suiker
6 Peren
Bladerdeeg
Zure room
Honing
Bittere chocolade



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Carameliseer de suiker op laag vuur in een koekenpan en schil de peren. Leg de peren in partjes op het laagje suiker (dat lichtbruin van kleur moet zijn). Rol het bladerdeeg uit tot een dunne lap van 0,5 cm. Leg deze over de peren. Doe het geheel 20 minuten in de oven op 180 graden. Serveer de tarte tartin lauw. Mix de zure room luchtig met honing en smelt de chocolade half-half met slagroom tot een lauwe saus, serveer het bij de taart.

Bron

Wie is de chef



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van m_e_weber


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van m_e_weber
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top