buff stroganof

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 10-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1200 gram mager hache vlees
2 rode paprika"s
4 tenen knoflook
1 eetlepel vodka
1 eetlepel milde paprika poeder
250 gram champignons
10 gram verse peterselie
2 uien
250 gram creme freche
75 gram roomboter
1 vleesbouillion tablet
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snij de ui,paprika,knoflook en champignons klein

Bereidingswijze

doe 75 gram boter in de pan.
bak het hache vlees bruin en haal het uit de pan.
bak in dat boter de uien ,paprika,knoflook en champignons 5 minuten.
doe het vlees weer terug in de pan en doe de paprika poeder erbij.
doe er water bij zodat het vlees net onder licht.
kruimel het vleesbouillion tablet en doe het erbij.
doe de vodka erbij en
laat het koken en zet het vuur laag.laat het nu 2 uur sudderen.
neem na die 2 uur de pan van het gas en doe de creme freche en de peterselie erbij.breng het met wat zout nog op smaak.


Serveertip

met rijst,wat schijfjes komkommer en wat zontomaatjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten