Crema volteada

  • Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 ml gecondenseerde melk
400 ml volle melk
4 eieren
Mespunt zout
Vanille stokjes
Frambozen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakvorm 24cm doorsnede

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de gecondenseerde en volle melk en het zout met een blender tot een glad mengsel. Voeg om de 10 minuten een ei toe aan het mengsel. Doe het mengsel in de bakvorm. Zet de bakvorm boven een pan kokend water in de oven gedurende 45 minuten. ( au bain marie). Serveer dit alles met frambozen.

Bron

Wie is de chef

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten