Mussala van biefstuk of rosbief

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
750 g biefstuk of rosbief in plakken

azijn (genoeg om een dikke pulp te maken)
1+1/2 t korianderpoeder
1/2 t komijnpoeder
1/2 t mosterdpoeder
1/2 t geelwortel
1/4 t cayenne
2 t zout
1 e tamarindepulp of citroensap
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Maak een dikke pulp van alle ingrediënten.
2. Wrijf de plakken vlees in met deze pasta en braad het vlees direct in olie.

Als het vlees is dat ook nog gestoofd moet worden, dan laat laat je het vlees een half uur staan in marinade en bak het bruin. Erna voeg jij 1 e tamarinde pulp en water toe en stoof vlees gaar.

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 10-03-2009

Witte azijn gewoon naturel.

ecureuil avatar
ecureuil 10-03-2009

Welke azijn gebruik je Deon?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten