Luxe tosti panini met Hollandse geitenkaas

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-03-2009
  • Luxe tosti panini met Hollandse geitenkaas

    Luxe tosti panini met Hollandse geitenkaas

    Luxe tosti panini met Hollandse geitenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 panini
1 bosuitje
3 zwarte olijven
1 courgette
2 plakken gesneden Hollandse geitenkaas
2 el. verse groene pesto
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de olijven in dunne plakjes.
Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 3 dunne plakken van de courgette.
Snijd de korstjes van de plakken kaas.
Snijd de panini overdwars open en bestrijk de helften met pesto. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes opgevouwen plak kaas.
Verdeel hierover de helft van de uiringetjes en de olijven.
Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas.
Verdeel de rest van de bosui en olijven erover en dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini.
Rooster de panini in een contactgrill of in een tosti-apparaat goudbruin

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten