1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevuld brood

Gevuld brood

Door: antpe

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-03-2009

Ingrediënten 4 personen


1 boerenbrood 500 gr.
6 el. olie
3 uien
2 paprika`s
4 plakken gerookt spek
500 gr. gemengd gehakt
gehaktkruiden
basilicum en tijm
wat tomatenketchup
125 gr. kaas in plakken.


Gevuld brood
Gevuld brood

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Van brood een deksel afsnijden. Brood uithollen. Kruimels fijnmaken en in olie roosteren. Uien en paprika in reepjes snijden. Spek uitbakken, uit de pan nemen. Uien en paprika in spekvet stoven. Gehakt en kruiden erbij voegen, 5 min. meebraden.
Ketchup erdoor roeren, broodkruimels erdoor mengen. Massa in het brood doen, met plakken spek en kaas beleggen. Bij 180*C. ca. 15 min. gratineren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top