Kabeljauwgoulash

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-03-2009
  • Kabeljauwgoulash

    Kabeljauwgoulash

    Kabeljauwgoulash

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. kabeljauwfilet
2 uien
4 tomaten
2 paprika`s
50 gr. margarine
40 gr. bloem
1/2 l. bouillon
1 tl. paprikapoeder
peper, zout
1 teentje knoflook
peterselie.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de uien en de knoflook schoon en snijd ze klein.
Fruit ze lichtbruin in de margarine. Maak de paprika`s schoon, was ze en snijd ze in smalle reepjes.
Smoor ze met het paprikapoeder 5 min. mee.
Voeg 4 dl. bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Meng de bloem, met de rest van de koude bouillon, aan tot een glad papje. Bind hiermee de saus.
Snijd de kabeljauwfilet in blokjes en voeg die bij de saus, samen met de in stukken gesneden tomaat.
Laat het gerecht in 10 min. gaar worden op een matig vuur.
De stukken vis mogen niet stuk geroerd worden.
Maak de goulash op smaak af met peper, zout en kleingesneden peterselie

Bron

onbekend

Laatste reacties

connyvdf avatar
connyvdf 27-10-2010

wat leuk om dit recept tegen te komen op smulweb. Ik maak dit gerecht al zo``n 25 jaar met regelmaat klaar en het blijft lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten