Amuse van gevulde dadels

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-03-2009
  • Amuse van gevulde dadels

    Amuse van gevulde dadels

    Amuse van gevulde dadels

Een hartige amuse ! Ook uitstekend als borrelhapje of voor een receptie

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 dadels (vers)
12 amandelen
4 plakjes ontbijtspek
5 eetl. geraspte kaas (jonge)
1 steel bleekselderij
2 eetl. crème fraîche
1 takje verse koriander
1 theelepel mediterrane kruiden
partje citroen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine, koekepan.

Voorbereiding

Dadels ontpitten, evt. amandelen licht roosteren, ontbijtspek uitbakken en aflaten koelen, draden van de bleekselderij trekken,alleen het blad van de koriander gebruiken, schil van de citroen snijden

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in de machine. Niet te lang, het geheel moet wat grof blijven.
Vul de dadels met dit mengsel.
Garneren met propje ontbijtspek of een amandel.

Serveertip

Geprikt op een amuse vorkje of andere mooie prikker
Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten