Zuurkoolschotel uit de over, erg lekkerrrrrr

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 08-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr rundergehakt
aardappelpuree voor 4 personen(mag kant en klaar)
4 uien
500 gr verse zuurkool
1 pakje verstegen kruidenmix uitjes
boter
paneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruidenmix,

Bak gehakt bruin en voeg de gesneden uien toe, bak uien 5 minuten mee.

Breng zuurkool met water aan de kook en laat 5 minuten koken,

Zuurkool afgieten en uit laten lekken.

Maak aardappelpuree.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Neem een grote vuurvaste schaal.

Onderin de schaal de zuurkool.

Daarover het gehakt , met de uitjes.

Daarover de aardappelpuree.

Over de schotel laagje paneermeel, met verdeeld over schaal kleine klontjes boter.

Schotel 45 minuten in de oven,

Ik vind het lekker met chilisaus derbij!

Bron

zelf

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten