Pasta met knoflookroom en mesclun

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2009
  • Pasta met knoflookroom en mesclun

    Pasta met knoflookroom en mesclun

    Pasta met knoflookroom en mesclun

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 tenen knoflook, gepeld
250 ml slagroom
400 g spaghetti of buccatini (gedroogd of vers, vers is sneller gaar)
50 g parmezaan, gerasp
4 ansjovisfilets, zeer fijngehakt
100 g rucola of mesclun grof gemalen zwarte peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de knoflooktenen en room in een steelpannetje tegen de kook aan en laat 20 min zachtjes koken. Kook de pasta al dente. Roer de parmezaanse kaas en de ansjovis door de knoflookroom en pureer alles even met de staafmixer of in de keukenmachine. Schep de room door de pasta, schep de rucola of mesclun erdoor en bestrooi met ruim peper.

Bron

ELLE

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten