Spitskoolsalade

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-04-1999

lekker fris

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rode paprika
1/4 spitskool
4 perziken op sap
3 eetlepels kerriepoeder
2 eetleples yoghurt
1 eetlepel perziksap
1 blikje mais
250 gram ham
zout, peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
n.v.t.

Bereidingswijze

De paprika en de spitskool in stukjes snijden en in een vergiet leggen. Giet er een halve liter kokend water over.
Snijd de perziken in stukjes.
Meng de kerrie, de yoghurt, het sap, de mais en de in stukjes gesneden ham door elkaar en giet dat over het spitskool/perzik mengsel.

Serveertip

Lekker bij rijst.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten