Lumbard mosterd

  • Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-03-2009

Lumbard mosterd. Gebaseerd op het "Lumbard Mustard" recept uit de "Forme of Cury" (14e eeuw)

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150ml rode wijn
150ml appel azijn
7,5ml geel mosterdmeel
5ml geel mosterdzaad
250gr broodkruimels
120ml ahornsiroop
5ml olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender, kom

Voorbereiding

Afsluitbaar glazen potje (steriliseren) bij de hand houden!

Bereidingswijze

Combineer en mix de wijn, azijn en de ahornsiroop. Combineer het mosterdmeel, de mosterdzaden en de broodkruimels en maal het geheel tot een glad mengsel. Voeg nu het vloeibare mengsel van wijn, azijn en ahornsiroop toe en vermeng het geheel. Voeg tot slot de olijfolie toe.

Bron

Mustard Company www.mustardcompany.com

Serveertip

Lekker met rundvlees

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 19-09-2009

Hallo Birgit, Ik ben ook gek op mosterd, dus dit ga ik proberen. Bedankt. Groetjes, Jos

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten