Vispalletje van drie

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-03-2009
  • Vispalletje van drie

    Vispalletje van drie

    Vispalletje van drie

Vispalletje van drie...heerlijke combinatie van eenvoudige vis als voorgerechtje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 stuk gefileerde paling
halve gefileerde forel
6 gamba`s

Voor bij de forel:
sjalotje fijn
zoete paprika poeder
en vers stukje zoete paprika fijn
verse kruiden (naar smaak) fijn (bonenkruid en oregano liefst vers)
halve appel fijn
scheut olijfolie
1 ei aangelengd met beetje water
peper en zout


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mooi palletje met drie vakjes

Bereidingswijze

palingfiletstukjes koud
paling stukjes met stukjes peer en dille mengen op bordje leggen en met met balsamico stroop scheutje versieren evt. klein beetje gerapste pecorina erover
vers kruid evt. dille of bonenkruid bovenop opleggen.


Forel met roerbakei
sjalotje fijn
zoete paprika poeder
en vers stukje zoete paprika fijn
verse kruiden (naar smaak) fijn (bonenkruid en oregano liefst vers)
halve appel fijn
scheut olijfolie
1 ei aangelengd met beetje water
peper en zout

Alles in een pan roerbakken (kort)
forelfilet in stukjes lauw/warm maken in de magnetron of pan (heeeel kort)

roerbakei over de warm/lauwe forel draperen en met balsamico di modena (sinasappel- all"arancia) omringen (balsamico niet op foto bij forell)

Gamba`s gemarineerd in
olijfolie met knoflook, zout, peper en peterselie (vers) en citroenmelisse (vers)

Deze gaar bakken en opdienen met een lekker zelfgemaakte knoflooksaus.




Serveertip

Erbij
Focaccia oregano-knoflook brood of naturel
met knoflooksaus, kruidenboter of saus naar smaak

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 07-03-2009

Lijk me een heel lekker voorgerechtje. Bedankt, Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten