Varkenshaas met zoete rode ui

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-03-2009
  • Varkenshaas met zoete rode ui

    Varkenshaas met zoete rode ui

    Varkenshaas met zoete rode ui

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 varkenshaasjes, op kamertemperatuur 1 eetlepel mosterd 25 g boter 2 eetlepels olie 4 rode uien, in dunne ringen 1 eetlepel mosterdzaad
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Voorbereiding

Bestrijk de varkenshaasjes dun met mosterd, bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper.

Bereidingswijze

Verwarm de boter met de olie in een zeer ruime braad- of hapjespan en bak de varkenshaasjes in 3-4 minuten rondom bruin aan. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Schep de uien en het mosterdzaad in de pan, schep de uien goed door het bakvet. Leg het vlees terug in de pan. Laat de varkenshaasjes en de ui met de deksel op de pan nog 10 minuten garen.

Bron

allerhande

Serveertip

Lekker met rodekool met appeltjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten