1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Gnocchi
  6. Gnocchi met walnoten en gorgonzola

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2009

Ingrediënten 2 personen


1 pak gnocchi di patate
25 gr gepelde walnoten
1 pakje slagroom
125 gr gorgonzola
2 geroosterde paprika`s (pot a 465 gr)
1 zak gemengde sla
1 eetlepel balsamicodressing



Gnocchi met walnoten en gorgonzola
Gnocchi met walnoten en gorgonzola
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren. Op bord laten afkoelen. In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika`s in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi serveren met salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top