Gnocchi met walnoten en gorgonzola

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 pak gnocchi di patate
25 gr gepelde walnoten
1 pakje slagroom
125 gr gorgonzola
2 geroosterde paprika`s (pot a 465 gr)
1 zak gemengde sla
1 eetlepel balsamicodressing
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren. Op bord laten afkoelen. In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika`s in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi serveren met salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten