Mexicaanse gehaktschotel met Tortillachips

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-03-2009
  • Mexicaanse gehaktschotel met Tortillachips

    Mexicaanse gehaktschotel met Tortillachips

    Mexicaanse gehaktschotel met Tortillachips

Bevat per persoon:
480 Kcal/23 gr eiwit/32 gr vet/25 gr koolhydraten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel knoflookolie
300 gr rundergehakt
2 a 3 theelepels tacokruiden
1 zakje tortillachips naturel
75 gr gemalen Goudse belegen kaas
400 gr Mexicaanse roerbakmix
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt rul en bruin. Voeg de groenten en de tacokruiden toe en roerbak alles samen op 5 min. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Schep het gehaktmengsel in een ingevette lage, wijde ovenschaal en verdeel de chips erover en strooi hierover de kaas. Laat de kaas onder grill in enkele minuten smelten.

Serveertip

Lekker met een tomatensalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten