Mexicaanse gehaktschotel met Tortillachips
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 05-03-2009
Bevat per persoon:
480 Kcal/23 gr eiwit/32 gr vet/25 gr koolhydraten
Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel knoflookolie300 gr rundergehakt
2 a 3 theelepels tacokruiden
1 zakje tortillachips naturel
75 gr gemalen Goudse belegen kaas
400 gr Mexicaanse roerbakmix
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt rul en bruin. Voeg de groenten en de tacokruiden toe en roerbak alles samen op 5 min. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Schep het gehaktmengsel in een ingevette lage, wijde ovenschaal en verdeel de chips erover en strooi hierover de kaas. Laat de kaas onder grill in enkele minuten smelten.
Serveertip
Lekker met een tomatensalade.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties