spoon

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-03-2009

lekker om tussen gangen door te nuttigen, goede neutralisatie als gangen verschillen een vis ander vlees. Ook om het volle gevoel tegen te gaan.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
champagne (witte wijn of spa rood)
3 citroenen, of 1 grapefruit en 2 citroenen
100 gr suiker
2 eiwitten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
garde, vriezer.

Voorbereiding

suiker 1 1 dl citroensap verwarmen en roeren tot suiker is opgelost.
3 min laten koken. Restant sap (ong 1, dl) toevoegen, en laten afkoelen. Onafgedekt 30 min in de vriezer plaatsen.

Bereidingswijze

Intussen eiwitten stijfkloppen, door de lichtbevroren sap scheppen en weer terug in de vriezer plaatsen. Ong 3 uur laten vriezen en ondertussen elke 3 kwartier omscheppen.

Bron

van schoonouders

Serveertip

Opdienen in champagne glazen en champagne, witte wijn of spa toevoegen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten