Wrap met rosbief

  • Japans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2009

De wraps worden met gesneden rosbief (vleeswaar) gemaakt en zijn daardoor simpel en snel te maken. Bereid ze op het laatste moment en laat ze niet buiten de koelkast liggen, maar serveer ze direct na het oprollen. Wraps winnen aan smaak als ze heel even om en om in een hete koekenpan zonder toevoeging van olie worden opgewarmd. Voeg wasabi (tube) naar smaak toe aan de mayonaise. Begin met een flink mespunt en voeg na proeven eventueel meer toe.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kleine rode paprika, 1/2 mango, 1 sjalot, 2 volle eetlepels mayonaise, wasabi naar smaak, 4 wraps, ca. 50gr. jonge spinazieblaadjes, 250gr. gesneden rosbief.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen. Snijd de halve mango in repen. Pel en snipper de sjalot. Meng de mayonaise met wasabi en roer er de gehakte sjalot door.

Bereidingswijze

Verwarm de wraps ca. 20 seconden per kant in een droge koekenpan op hoog vuur. Laat de wraps afkoelen en bestrijk ze met de wasabi-mayonaise. Verdeel hierover de jonge spinazieblaadjes. Schik de rosbief hierop en vervolgens de repen paprika en mango. Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden.
Eventueel kunne de wraps wel een uurtje van tevoren worden gemaakt, maar wikkel ze dan na het oprollen in plasticfolie en leg ze direct in de koelkast.

Bron

Gooi en Eemlander

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten