Pasteitje met zalmragout

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-2009
  • Pasteitje met zalmragout

    Pasteitje met zalmragout

    Pasteitje met zalmragout

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pasteibakjes
25 gr. boter of margarine
25 gr. bloem
3 dl. visbouillon
1 el. melk
75 gr. zalmsnippers
peper en zout
citroensap
1 el. fijngehakte dille
1/2 el. kappertjes
4 citroenschijfjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Van de pasteitjes de kapjes lossnijden en in een lauwe oven warmen. Ondertussen de boter smelten, alle bloem ineens toevoegen en roeren tot een slap deegballetje verkregen is, dat van de wand van de pan loslaat. De bouillon en de melk geleidelijk toevoegen tot een gladde saus ontstaan is. De zalmsnippers door de saus roeren. Op smaak afmaken met zout, peper en citroensap. De dille en de kappertjes toevoegen.

Serveertip

De ragout in de pasteibakjes scheppen, de kapjes er weer op zetten en garneren met een citroenschijfje.

Laatste reacties

elsa_h avatar
elsa_h 04-03-2009

klinkt goed, ik heb het meegenomen. gr Yvonnne

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten