Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2009
  • Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

    Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

    Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g witte rijst
300 g sperziebonen
Wok Olie
400 g kipreepjes
300 g gesneden kool
1 zak Conimex Roerbaksaus Milde Pindasaus
0.5 zak Kroepoek Java
2 el grof gehakte bladselderij
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Voorbereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten. Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.

Bron

conimex

Serveertip

Breek de helft van de kroepoek in stukjes.
Schep de rijst met daarop de kipreepjes en groenten in pindasaus op 3-4 borden. Strooi de stukjes kroepoek en de bladselderij erover en geef de rest van de kroepoek er apart bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Nelly5744 avatar
Nelly5744 03-03-2021

Zelf de satésaus gemaakt. Buiten dat een zeer snel te maken lekkere maaltijd!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten