1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bonen
  5. Witte bonen
  6. Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2009

Ingrediënten 4 personen


400 g witte rijst
300 g sperziebonen
Wok Olie
400 g kipreepjes
300 g gesneden kool
1 zak Conimex Roerbaksaus Milde Pindasaus
0.5 zak Kroepoek Java
2 el grof gehakte bladselderij


Verder heb je nodig


Wok


Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus
Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus
Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus
Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten. Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Breek de helft van de kroepoek in stukjes.
Schep de rijst met daarop de kipreepjes en groenten in pindasaus op 3-4 borden. Strooi de stukjes kroepoek en de bladselderij erover en geef de rest van de kroepoek er apart bij.

Bron

Conimex



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top