1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde Eitjes

Gevulde Eitjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2009

Ingrediënten 4 personen


  • 6 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1-2 el crème fraîche
  • zout, peper
  • 1-2 el fijngesneden bieslook
  • 1-2 el fijngesneden bladpeterselie
  • jonge spinazieblaadjes



  • Gevulde Eitjes
    Gevulde Eitjes
    Deel dit recept

    Ontdek meer:

    Voorbereiding

    Kook de eieren in ca. 7 minuten hard. Spoel ze koud en pel ze.

    Bereidingswijze

    Halveer de eieren, haal de dooiers eruit en prak ze fijn. Meng de dooiers met mayonaise, crème fraîche, zout, peper, bieslook en peterselie. Vul de eieren, garneer met bieslook en serveer ze op spinazieblaadjes.

    Serveertip

    Ca. 75 kcal p st

    Bron

    Libelle



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van party_party


    Reacties (0)



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top