Salsa cruda (saus)

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2009

saus voor enchiladas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1.2 ui, 1 teen knoflook, 2 blik gepelde tomaten netto 800 gr. tabasco, zout, 1.2 tl komijnpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan,blender

Voorbereiding

een lage ovenschaal invetten.

Bereidingswijze

alles pureren. 10 min laten koken en uitzetten. Enchiladas vullen met gehakt mengsel en 1 el. kaas.oprollen ennaast elkaar in de ovenschotel met de sluitkant naar beneden. Salsa cruda (saus) erover en de rest van de kaas ongv 125 gr. De oven op 200 c. en in ongv 25 min. heet laten worden.

Serveertip

lekker met Arroz frito y Frijoles. (Rijst bonen schotel.)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten