Pureetorentjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2009
  • Pureetorentjes

    Pureetorentjes

    Pureetorentjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. aardappelen
75 gr. kruidenboter
1 ei
2 eierdooiers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De aardappelen gaar koken en pureren. De boter, peper, zout en de eieren toevoegen en er een luchtige puree van kloppen. Deze overdoen in een spuitzak met grof mondstuk. Op een ingevette bakplaat torentjes spuiten en in een warme oven 175*C. in ca. 20 min. bruin laten kleuren.
Variatie:
met tomaatboter van 75 gr. roomboter, 1 el. tomatenpuree, 1 teentje geperste knoflook en worcestershiresaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten