Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

    Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

    Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

  • Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

    Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

    Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

SImpel te maken heerlijke amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
12 blaadjes witlof; 50 gr walnoten; 2 zachte peren; 150 gr gorgonzola
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 101,65 kcal
Koolhydraten 5,47 g
Eiwitten 3,62 g
Vetten 6,92 g

Voorbereiding

walnoten fijnhakken; peren schillen en in kleine blokjes snijden; gorgonzola eveneens in klein blokjes

Bereidingswijze

Meng de gorgonzola met de peer en de walnoot.

Serveertip

Verdeel dit mengsel over de blaadjes witlof

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

professoroud avatar
professoroud

Doorsturen

Home Recepten