
SImpel te maken heerlijke amuse
Walnoten fijnhakken; peren schillen en in kleine blokjes snijden; gorgonzola eveneens in klein blokjes
Meng de gorgonzola met de peer en de walnoot.
Verdeel dit mengsel over de blaadjes witlof
18757 20-05-2013
Ik heb dit pas als borrelhapje gemaakt, weer eens wat anders als wraps;) was heel erg lekker! Ik heb geen walnoten gebruikt (wat goedkoper;) en danish blue ipv gorgonzola. Ga ik zeker vaker maken!
Richiefarmer 09-10-2012
Ik moet het nog gaan maken, maar ga het zeker proberen. De smaken zullen iig goed bij elkaar passen.
jodex 28-03-2012
Beste Jos,
bedankt voor dit recept!!
Ik heb het als amuse voor ons kerstdiner gebruikt. Was makkelijk te maken en heerlijk van smaak! Aanrader!!
Gr,
John
fimmie 01-07-2011
We hebben er ontzettend van genoten en ik denk dat het de volgende x weer op het menu staat.
marianneoud 20-02-2011
Neem je recept lekker mee.
Marianne