1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

Door: professoroud

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-03-2009

Ingrediënten 12 personen


12 blaadjes witlof; 50 gr walnoten; 2 zachte peren; 150 gr gorgonzola


Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse
Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse
Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse
Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot amuse

SImpel te maken heerlijke amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Walnoten fijnhakken; peren schillen en in kleine blokjes snijden; gorgonzola eveneens in klein blokjes

Bereidingswijze

Meng de gorgonzola met de peer en de walnoot.

Serveertip

Verdeel dit mengsel over de blaadjes witlof



Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top