1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. doperwten met ham en kruizemunt

doperwten met ham en kruizemunt

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-04-1999

Ingrediënten 4 personen


150 g ham,
ruim 2 kilo doperwten,
1,5 dl bouillon,
2 uien,
1/2 el fijngeknipte kruizemuntblaadjes (of 1 tl gedroogde),
1 el boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dop de doperwten. Pel en snipper de ui. Verhit in een braadpan de boter en fruit de ui. Snij de ham in blokjes en fruit ze mee. Voeg de bouillon en de doperwten toe. Stoof ze met het deksel op de pan in ongeveer 10 minuten gaar. Roer er voor het opdienen de kruizemuntblaadjes door.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top