Amuse met Serannoham en artisjokpasta

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g Sacla)
1/2 zakje verse basilicum a 15 g
zout
versgemalen zwarte peper
1 plak Parmaham
4 amuse lepels
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum met staafmixer pureren.
Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuiger te maken. Op smaak brengen met zout en peper.
Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen.
Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen.
Garneren met kleine blaadjes basilicum

Laatste reacties

Purrie avatar
Purrie 30-12-2013

Toch leuk hoe je van serranoham parmaham maakt hihi.... maar de bedoeling is duidelijk, lijkt me lekker, dank!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten