Hollandse Kaastaart

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak quichemix naturel
3 plakjes bladerdeeg
800 gram broccoli
50 gram roomboter
3 eieren
1,5 dl melk
200 gram kaas (oud of jong naar smaak)
100 gram komijnekaas (oud of jong naar smaak)

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- Kook de broccoliroosjes 4 minuten
- Maak het deeg volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het 15 minuten rusten in de koelkast
- Snijd of rasp de kaas

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Bekleed een springvorm met deeg. Bekleed de randen met de plakjes bladerdeeg
- Meng de uitgelekte broccoli en de kaas en verdeel het over de beklede springvorm
- Mix de eieren, de melk en de sausmix gedurende 1 minuut en giet het over de broccoli
- Bak de taart gedurende 40 minuten in de oven

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten