Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. haagse bluf

haagse bluf

Door: planco

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-02-2009

Ingrediënten 4 personen


1 kop bessensap of frambozensap
35 gr eiwit
100 gr suiker


Verder heb je nodig


Mixer ,diepe mengkom

haagse bluf
haagse bluf

Lekker nagerecht maar het vult wel haagse bluf dus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe het bessen- of frambozensap, de suiker en het ongeklopte eiwit bij elkaar in een zeer diepe kom.
Klop de massa ca. 20 minuten met een garde tot hij stijf is.

Bron

Oud hollandse recepten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top