broodje romige zalm- ei

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-02-2009
  • broodje romige zalm- ei

    Broodje romige zalm- ei

    Broodje romige zalm- ei

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
4 witte Italiaanse bollen
200 g gerookte zalm
1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden
100 g mascarpone
zout en versgemalen zwarte peper


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water. Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill. Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ongeveer 20 seconden. Roer de lente-ui door de mascarpone. Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. Bestooi met zout en peper en bedek alles met het de bovenste helft van het de Italiaanse bol.

Bron

jumbo

Laatste reacties

broodje-nam avatar
broodje-nam 27-02-2009

Mmmmmmm...brood en zalm! Bedankt voor het recept. Groetjes Marian

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten