1. Home
  2. Recepten
  3. broodje romige zalm- ei

broodje romige zalm- ei

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-02-2009

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
4 witte Italiaanse bollen
200 g gerookte zalm
1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden
100 g mascarpone
zout en versgemalen zwarte peper



broodje romige zalm- ei
broodje romige zalm- ei
broodje romige zalm- ei
broodje romige zalm- ei
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water. Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill. Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ongeveer 20 seconden. Roer de lente-ui door de mascarpone. Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. Bestooi met zout en peper en bedek alles met het de bovenste helft van het de Italiaanse bol.

Bron

Jumbo



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sheltiemoeke


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sheltiemoeke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top