Prachtige amuse voor een speciale gelegenheid.

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-02-2009
  • Prachtige amuse voor een speciale gelegenheid.

    Prachtige amuse voor een speciale gelegenheid.

    Prachtige amuse voor een speciale gelegenheid.

Prachtige amuse voor een speciale gelegenheid.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
1 sjalot
5 el sherry-azjn
peper en zout
5 el notenolie
150 gr eendelever
sprietjes bieslook

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de fijngehakte sjalot 1 minuut in de azijn met peper en zout. Neem van het vuur en roer er de olie door. Houd de saus warm.
Snij de schoongemaakt eendelever in blokjes en bak ze een halve minuut zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.
Verdeel de blokjes in lepels, roer fijngehakte bieslook door de vinaigrette en giet ze oer de eendelever.

Bron

borrelhapjes en cocktails

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten