Cakejes (klein maar fijn)
- Belgisch, Nagerecht
- 10-20 min.
Heerlijk nagerechtje of tussendoortje voor het gezin.
Ingrediënten 4 personen
200g suiker, 200g zelfrijzende bloem, 200g boter, 1 zakje vanillesuiker, 4 eierenBenodigdheden
Oven
Voorbereiding
Oven laten voorverwarmen
Bereidingswijze
Laat de boter smelten. Meng alle ingrediënten ( eieren, bloem, suiker, vanillesuiker) in een grote kom en mix het.
Wanneer de oven is voor verwarmd, zet je er de ovenschotel in, met daarop ( ver genoeg uit elkaar) de papiertjes waar de cake wordt in gerezen.
Giet het mengsel uit de grote kom in de kleine bakpapiertjes. Zorg ervoor dat elk papiertje even vol is maar niet te vol !!
Bron
In grootmoeders kookboek.
Serveertip
Heel lekker , te combineren met vanille ijs en/of aardbeien.
Smakelijk! ;)