
Maak een dag van tevoren de basis voor de taart
Kruimel de biscuit en voeg het bij de gesmolten boter
Als het goed vermengd is, de taartbodem ermee vullen
Laat de geleipoeder in een beetje water oplossen
Voeg de inhoud van een vanillestokje bij de slagroom en klop het stevig
Voeg het geleimengsel aan de basterdsuiker toe
Vul de taartvorm en laat het een nachtje in de koelkast staan Maak op de dag zelf de fruitcoulis en de gelei
Mix met een staafmixer verschillende soorten rood fruit naar wens
Doe daar wat poedersuiker bij
Zet een klein beetje weg voor de garnering
Maak de rest van de coulis warm, niet laten koken
Voeg er de rode dessertwijn aan toe en de in water geweekte gelei blaadjes
Na afkoelen over de taart storten en laten opstijven
Garneren met geraspte chocola en de fruitcoulis
Wie is de chef?
orphan 26-02-2009
En waar precies wordt de mascarpone toegevoeg, moet dat nog ergens mee vermengd worden? Het recept is overgenomen van de rtl-site van Wie is de chef, daar staan ook geen hoeveelheden e.d. in. Heeft iemand er in zoverre verstand van dat die kan redeneren wat de antwoorden op de reacties zijn?
ecureuil 24-02-2009
Hoeveelheden?