1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Panna cotta met yoghurt en waterkers

Panna cotta met yoghurt en waterkers

  • Italiaans, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 24-02-2009

Ingrediënten 4 personen


125 gr. Yoghurt
3 Gelatineblaadjes
1 dl Karnemelk
Waterkers
Zout en peper
Garnering, bijv rode bietkiempjes en avocado
Citroensap



Panna cotta met yoghurt en waterkers
Panna cotta met yoghurt en waterkers
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de yoghurt en citroensap op
Op smaak maken met peper en zout
Gelatineblaadjes weken
Karnemelk verwarmen in een pannetje, maar niet laten koken
Doe de gelatineblaadjes erbij
Pureer de waterkers en citroensap
Doe de al afkoelende karnemelk en yoghurt erbij en vergeet niet goed te mengen
Doe het goedje in losbare bakjes en laat minstens drie uur opstijven
Na het lossen mooi opmaken met de bietenkiempjes en avocado

Bron

Wie is de chef?



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heri


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heri
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top