1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Gnocchi
  6. Gnocchi met paprika-gahaktsaus

Gnocchi met paprika-gahaktsaus

Door: robertoet

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2009

Ingrediënten 4 personen


500 gr. paprika`s (rood groen en geel)
1 ui, 1 teentje knoflook
zout, peper, 3 el olijfolie
500 gr. half om half gehakt
1 blik gepelde tomaten (400 gr.)
1 tl oregano
1 el paprikapoeder (pittig)
1/4 l vleesbouillon
1 el tomatenpuree
400 gr. gnocchi


Gnocchi met paprika-gahaktsaus
Gnocchi met paprika-gahaktsaus

Gnocchi met paprika-gahaktsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui en knoflook schoonmaken en snipperen.

Bereidingswijze

Koekenpan met de olie verhitten en hierin het gehakt doen. bestrooien met zout en peper en rul bakken. Ui , knoflook en peper toevoegen en meebakken. Dan de tomaten met het sap toevoegen, maar wel de tomaten even fijn maken.
Oregano en paprikapoeder toevoegen.
Saus aan de kook brengen en dan de bouillon toevoegen en even doorkoken.
Gnocchie 9 minuten koken ( al dente)
De tomatenpuree toevoegen en het geheel 10 minuten doorkoken.

Serveertip

Natuurlijk ook lekker met andere soorten pasta, gekookte aardappels of rijst.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robertoet
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top