gemarineerde olijven
- Borrelhapje
- 0-10 min.
- Geplaatst op 23-02-2009
Laat de olijven uitlekken en snij de feta in blokjes.
Doe de olijven in een kom en roer de uitjes erdoor zodat de uitjes in de gaatjes van de olijf gaan zitten doe er dan een flinke scheut olijfolie erbij en roer goed door en pers de knoflook erbij . doe daarna de feta en de flink wat italiaanse kruiden erbij en roer goed door.
Laat dit tenminste 2 uur intrekken in de koelkast.
Ingrediënten
zie bovenBenodigdheden
OlijfolieHalf uitje zeer fijn gesnippert
Italiaanse kruiden (silvo)
1 of 2 teentjes knoflook
Zakje of potje olijven van bijv carbonell
Plakje feta of blokjes
Voorbereiding
zie boven
Bereidingswijze
zie boven
Bron
zelf
Serveertip
zeer lekker op een verjaardag of gewoon lkkr bij de borrel
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties