gemarineerde olijven

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-02-2009

Laat de olijven uitlekken en snij de feta in blokjes.
Doe de olijven in een kom en roer de uitjes erdoor zodat de uitjes in de gaatjes van de olijf gaan zitten doe er dan een flinke scheut olijfolie erbij en roer goed door en pers de knoflook erbij . doe daarna de feta en de flink wat italiaanse kruiden erbij en roer goed door.
Laat dit tenminste 2 uur intrekken in de koelkast.

Deel dit recept

Ingrediënten
zie boven
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Olijfolie
Half uitje zeer fijn gesnippert
Italiaanse kruiden (silvo)
1 of 2 teentjes knoflook
Zakje of potje olijven van bijv carbonell
Plakje feta of blokjes

Voorbereiding

zie boven

Bereidingswijze

zie boven

Bron

zelf

Serveertip

zeer lekker op een verjaardag of gewoon lkkr bij de borrel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten