TONIJN MET CHEDDAR KAAS EN RIJST UIT OVEN

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 blikje tonijn op olie, uitgelekt en grof gevlokt
2 e bloem
2 e boter
250 ml melk
1 ui, fijn
1/2 blokje voor kippenbouillon
zout
peper
gaar rijst
Cheddar kaas of parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak ui goudbruin in olie.
2. Voeg bloem erbij en maak bloem gaar in 3 min.
3. Voeg koude melk toe en verbrokkel halve blokje bouillon erover en meng zout en peper erdoor..
4. Maak witte saus in 10 min. gaar.
5. Na 5 min. word tonijn toegevoegd.
6. Verdeel rijst over bodem van ovenschaal.
7. Verdeel vis mengsel erover.
8. Strooi kaas erover.
9. Bak in oven tot kaas is gesmolten en tot door en door warm.

Serveertip

Eten met een frisse salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten