1. Home
  2. Recepten
  3. Antiliaanse keuken
  4. Antilliaanse gehaktpasteitjes

Antilliaanse gehaktpasteitjes

  • Antiliaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2009

Ingrediënten 25 personen


25 stuks)

1 ui
25 plakjes bladerdeeg uit de diepvries
3 eetlepels olie
500 gr rundergehakt
1/2 zakje rozijnen (± 200 gr)
1/2 zakje krenten (± 200 gr)
1 bosje fijngesneden selderij
ve-tsin
aromat van Maggi
zwarte peper


Verder heb je nodig


Vergiet,oven


Antilliaanse gehaktpasteitjes
Antilliaanse gehaktpasteitjes

Antilliaanse gehaktpasteitjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak het rundergehakt rul.
Voeg de fijngehakte ui toe en bak deze al omscheppend ± 5 minuten mee.
Voeg de krenten en de rozijnen toe en laat ze in het bakvocht wellen.
Voeg de selderij, ve-tsin, aromat en versgemalen peper toe en bak dit mengsel nog 5 minuten mee.
Laat het gehaktmengsel in het met keukenpapier beklede vergiet uitlekken.
Verdeel de vulling over het midden van de plakjes bladerdeeg en vouw de 4 punten naar binnen, zodat er vierkantjes ontstaan.
Bak de pasteitjes in het midden van de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top