1. Home
  2. Recepten
  3. Antiliaanse keuken
  4. Antilliaanse gehaktpasteitjes

Antilliaanse gehaktpasteitjes

Door: planco

  • Antiliaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2009

Ingrediënten 25 personen


25 stuks)

1 ui
25 plakjes bladerdeeg uit de diepvries
3 eetlepels olie
500 gr rundergehakt
1/2 zakje rozijnen (± 200 gr)
1/2 zakje krenten (± 200 gr)
1 bosje fijngesneden selderij
ve-tsin
aromat van Maggi
zwarte peper


Verder heb je nodig


Vergiet,oven

Antilliaanse gehaktpasteitjes
Antilliaanse gehaktpasteitjes

Antilliaanse gehaktpasteitjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak het rundergehakt rul.
Voeg de fijngehakte ui toe en bak deze al omscheppend ± 5 minuten mee.
Voeg de krenten en de rozijnen toe en laat ze in het bakvocht wellen.
Voeg de selderij, ve-tsin, aromat en versgemalen peper toe en bak dit mengsel nog 5 minuten mee.
Laat het gehaktmengsel in het met keukenpapier beklede vergiet uitlekken.
Verdeel de vulling over het midden van de plakjes bladerdeeg en vouw de 4 punten naar binnen, zodat er vierkantjes ontstaan.
Bak de pasteitjes in het midden van de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar.

Tags



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top