Lamskoteletten met een korianderkorstje

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 g bloem
3 eetlepels melk
2 eieren
160 g vers broodkruim
flinke handvol verse platte peterselie, gehakt
2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
1 theelepel fijngeraspte citroenschil
12 lamskoteletten
125 ml olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de bloem in een ondiepe kom. Klop de melk en eieren in een andere kom lichtjes door elkaar. Meng broodkruim, koriander, citroenschil en komijn in een derde kom en strooi er zout en peper over. Doop de lamskoteletten eerst in de bloem, daarna in het ei en tenslotte in het broodkruim. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op een matig vuur. Bak de lamskoteletten 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Doe dit in porties omdat het anders te vol wordt in de pan.

Bron

In de keuken van Bill Granger

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten