1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rosbiefwraps

Rosbiefwraps

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-02-2009

Ingrediënten 4 personen


1 el. mosterd
200 gr. crème fraîche
1 zakje gemengde sla
1 tl. sesamolie
1 el. olie
peper en zout
4 tortillawraps
8 plakjes rosbief
een aantal geblancheerde cherrytomaten



Rosbiefwraps
Rosbiefwraps
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak een mengsel van de mosterd en de crème fraîche en breng dit op smaak met peper en zout.
Was en droog de sla, snijd deze iets fijner en breng op smaak met sesamolie, olie, peper en zout.
Verhit de tortillawraps iets en besmeer ze aan 1 kant met het mosterdmengsel
Beleg de wraps met rosbief en sla, rol ze strak op en snijd ze in kleinere stukjes.
Garneer met de cherrytomaten.

Serveertip

Serveer in een bakje, zodat u ze gemakkelijk kunt pakken voor de buis.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top