zachte chocoladeballetjes

  • Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-02-2009

voor de echte zoetekauw!
smeuiige zachte chocolade bonbons en lekker makkeijk te maken!

Deel dit recept

Ingrediënten
130g melkchocolade
2 eidooiers
30g harde boter
3 grote eetlepels poedersuiker

poedersuiker, hagelslag enz om mee te garneren.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

de chocolade en de boter au bain marie smelten.
als alles vloeibaar is de eidooiers erdoor roeren.
daarna de poedersuiker erdoor roeren tot het een gladde massa is.
hierna in de koelkast zetten tot het stijf is.(ongeveer een uur)
balletjes ervan draaien ( diameter ongeveer 1 cm )

Serveertip

een laagje poedersuiker of hagelslag i.o.d. in een schoteltje doen
rol hier de balletjes 1 voor 1 in tot het hele balletje bedekt is

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten