Ajam smoor

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-02-2009
  • Ajam smoor

    Ajam smoor

    Ajam smoor

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kippenborstfilets
1 ui
20 gr verse gember
4 kruidnagels
1 teentje knoflook
4 mespunten nootmuskaat
1 dl ketjap
2 dl bouillon
1 mespunt peper
1 mespunt zout
0,3 dl olie

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snipper de ui, de gember en de knoflook fijn en fruit ze in wat olie aan.
Voeg de gesneden kippenborst toe en braad die even aan.

Bereidingswijze

Blus af met de ketjap en de bouillon.
Voeg de overige kruiden toe en stoof de kip verder gaar.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveertip

lekker met rijst ,kan ook met groente een aardappels

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten