Amuse met geitenkaas

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Amuse met geitenkaas

    Amuse met geitenkaas

    Amuse met geitenkaas

Leg de plakken ham naast elkaar. Maak kleine stukken van de geitenkaas en leg deze op de ham. Strooi hier wat tijmblaadjes over en rol het geheel op tot een klein pakketje.
Doe in een koekenpan een klein beetje olijfolie. Pers de knoflook en voeg deze toe. Voeg vervolgens de hampakketjes toe en bak deze kort. Haal de pakketjes uit de pan en leg ze op een mooie amuselepel. Klaar om op te dienen.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
* 80 gram zachte geitenkaas
* 4 plakken serranoham
* 1 teentje knoflook
* 2 takjes verse tijm
* scheutje olijfolie
Boodschappen bestellen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

heri avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten