Amuse met geitenkaas

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-02-2009

Leg de plakken ham naast elkaar. Maak kleine stukken van de geitenkaas en leg deze op de ham. Strooi hier wat tijmblaadjes over en rol het geheel op tot een klein pakketje.
Doe in een koekenpan een klein beetje olijfolie. Pers de knoflook en voeg deze toe. Voeg vervolgens de hampakketjes toe en bak deze kort. Haal de pakketjes uit de pan en leg ze op een mooie amuselepel. Klaar om op te dienen.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
* 80 gram zachte geitenkaas
* 4 plakken serranoham
* 1 teentje knoflook
* 2 takjes verse tijm
* scheutje olijfolie
Boodschappen bestellen

Laatste reacties

shana1 avatar
shana1 04-04-2011

leuke recepten! Keek jij ook altijd zo graag naar Smaken Verschillen? Nu zeker ook naar Komen Eten? Groetjes Shana

fleurjosephine avatar
fleurjosephine 16-12-2010

Leuk, ga ik maken met kerst!

foert avatar
foert 06-11-2009

Ziet er lekker uit ga het maken met kerstmis, wij zijn echte geitenkaas liefhebbers.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten