1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Aioli
  5. Carpaccio op Turks beschuit met een aioli dressing

Carpaccio op Turks beschuit met een aioli dressing

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-02-2009

Ingrediënten 4 personen


* ½ Turks brood
* 250 ml aioli dressing
* handje kappertjes
* 2 eetlepels olijfolie
* 400 gram carpaccio
* handje geraspte kaas



Carpaccio op Turks beschuit met een aioli dressing
Carpaccio op Turks beschuit met een aioli dressing
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
Frituur de kappertjes in een laagje olijfolie in een koekenpan.
Blijf erbij om af en toe te roeren. Zet ze weg om af te koelen.

Snijd het Turks brood in vier dikken plakken en leg deze in de oven tot ze aan beiden zijden bruin zijn.

Smeer de plakken brood dun in met de aioli dressing.
Verdeel de carpaccio in vier porties en drapeer in plakjes over het brood.
Garneer met de gefrituurde kappertjes en de geraspte kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heri


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heri
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top