Gepofte aardappel met kruidenkaas

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Gepofte aardappel met kruidenkaas

    Gepofte aardappel met kruidenkaas

    Gepofte aardappel met kruidenkaas

Heel simpel, maar heel lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 grote aardappelen; 1 bakje kruidenkaas, paprikapoeder, vers gemalen chilipeper, peterselie of bieslook.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 194,93 kcal
Koolhydraten 16,97 g
Eiwitten 3,84 g
Vetten 12,05 g

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Boen de aardappelen schoon en prik er met een vork zowel boven als onder wat gaatjes in.

Bereidingswijze

Laat de aardappelen in de magnetron garen. Ongeveer 4 minuten aan elke kant. (afhankelijk van de grootte van de aardappel wat langer of korter. Verpak ze in aluminumfolie en leg ze ongeveer 10 minuten in de oven.
Vermeng de kruidenkaas met de kruiden.

Serveertip

Haal de aardappels uit de aluminumfolie en snij ze overlangs bijna doormidden. Vul ze met de kruidenkaas.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

professoroud avatar
professoroud

Doorsturen

Home Recepten