Stamppot kropsla

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,5 kg aardappelen
Peper
Zout
200 gr magere spekreepjes
25 gr verse bieslook
125 gr creme fraiche
2 eetlepels mosterd
100 gr tomaten
500 gr kropsla, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaat in gezouten water in 20 min. Bak de spekreepjes uit en giet de aardappelen af en stamp ze met de bieslook, creme fraiche, mosterd en peper tot een stevige puree. Voegf eventueel wat bouillon toe voor een wat smeuïgere smaak. Schep de tomaten en spekreepjes erdoorheen. Schep er als laatste de kropsla door en warm de stamppot onder constant scheppen nog even goed door.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten