1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Haaievinnesoep

Haaievinnesoep

Door: 7th_disciple

  • Chinees,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-02-2009

Ingrediënten


1 kipfilet
1 ei
3 teentjes knoflook
2 schijfjes gember
1 prei
1 eetlepel aardappelmeel
2 eetlepels zoute ketjap
1 eetlepel ve-tsin
zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de kip in 1 liter water, haal haar uit de pan en pluk haar heel fijn.
Snijd de prei, de gember en de knoflook fijn.
Bak de gember en de knoflook in een klein beetje olie.
Voeg de kippenbouillon toe en doe er de kip bij.
Breng de soep op smaak met de zoute ketjap, ve-tsin, zout en peper en
bind haar met aardappelmeel (maak de soep niet te dik).
Giet er, als de soep kookt, onder voortdurend roeren het geklutste ei bij.
Zet dan de hittebron uit en voeg de prei toe.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 7th_disciple
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top